Söderhallarna

I Söderhallarna i Stockholm hittar du saluhall, restauranger, kaféer, butiker, biosalonger och en shoppinggalleria i tre plan. Så det var givet att vi tog oss dit för att utforska stället.

Söderhallarna

Det som lockade oss mest var saluhallen.

Söderhallarna

Hos P&B delikatess (som syns till höger på fotot här ovanför) köpte vi lite kryddor (som syns på foto nedanför). Kycklingkryddan är testad och klart godkänd :)

Söderhallarna
Söderhallarna

Inne i saluhallen låg Te och Kaffebutiken Himalaya. Killen som stod där verkade tycka om sitt jobb och pratade gärna om te och kom med massa trevliga förslag på sorter. Köpte bland annat Söderte (Blommigt te med aprikos, rosor, ringblomma och blåklint) och Kung Oscar (variant på söderte med mycket blommor och frisk smak av maracuja (passionsfrukt)).

Söderhallarna

Söderhallarna

På andra våningen fanns The English Shop som hade ett enormt utbut av teer man inte annars hittar i Sverige. Riktigt trevligt!

Kort om Söderhallarna är att vi kan tänka oss att återvända. Roliga butiker och en saluhall där priserna gjorde att man faktiskt hade råd att handla något :)

Kommentarer

Catty skrev 2008-04-02 klockan 10:29

jag vill dit :( malmö har inte lika roligt utbud :(

Millan skrev 2008-04-02 klockan 10:43

Catty: Mm.. jag håller med. Och vi får väl se vad som händer med den lilla saluhall vi har, nu när de ska bygga lyxhotell där. Men vi kan iaf trösta oss med Möllans ost :)

Lina skrev 2008-04-02 klockan 11:32

Kung Oscar-teet lät supergott! :)

Linda skrev 2008-04-07 klockan 15:54

Wow, har ni varit i Söderhallarna. Vad kul! Jag jobbar ju där... inte i själva hallarna men på ett kontor i samma hus. Så jag är där varje vardag. På bottenvåningen finns det en asiatisk matbutik med en del skojiga saker också. Visst är söderteet gott. Lite av en klassiker :)

Lämna en kommentar
Reklam: