SodaStream Natural Flavor Essence

Jag har tidigare bloggat om vår kolsyremaskin. En flitigt använd sak i köket under sommaren. Nu när hösten kryper sig på vill SodaStream få mig att dricka mer smaksatt vatten och presenterar en hel dröse härliga smaker, som jag fått testa.

SodaStream Natural Flavor Essence är naturlig smaksättning för kolsyrat vatten, gjord på naturliga ingredienser och självklart helt utan socker, sötningsmedel och konserveringsmedel. Natural Flavor Essence finns i 8 st spännande smaker, särskilt anpassade för våra svenska smaklökar: Blåbär, Jordgubb, Citron-Lime, Hallon, Citron-Jordgubb och Päron, samt de svenska favoriterna Granatäpple och Rabarber.

Varje flaska innehåller 40 ml och räcker till cirka 20 liter färdigt smaksatt vatten. Innehållet är lättflytande och allt som krävs är ett par droppar, motsvarande ungefär två kryddmått eller en halv tesked, till varje liter kolsyrat vatten. Med färskt vatten direkt från kranen, bubblor från en SodaStream maskin och naturliga smaker från SodaStream Natural Flavor Essence gör du ditt eget smaksatta vatten, precis som du vill ha det. Smart, smidigt, miljövänligt och gott.
Källa: pressutskick 120822

Millans kommentar: Jag måste säga att jag gillar hela konceptet med att smaksätta kranvatten. Vi har snart testat oss igenom alla smakerna och de är goda. Att en flaska skulle räcka till 20 liter är dock lite i klenaste laget för mina smaklökar. Men visst är flaskrona dryga ändå. Konstigt nog tycker jag dock att de smakar lite konstgjorda, trots att de inte innehåller några konstiga saker. Vatten är klart godast utan smak, men ibland är det kul att variera och dessa är helt okej.

Kommentarer

Mårtenssons kök skrev 2012-10-14 klockan 16:17

Vi har också provat några smaksättningar, men tycker att det godaste blir vanligt naturellt eller att helt enkelt pressa i citron, lägg i en äppleklyfta eller någon annan frukt för att ge lite smak.

Ellinor skrev 2012-10-14 klockan 19:16

Vi har testat några av soda streams egna, men förut var de alltid söta med konstgjorda sötningsmedel, och det tål inte jag + att jag inte alls gillar smaken!

Lämna en kommentar
Reklam: