Skogaholm Godingar Kanel

Skogaholm har kommit med en nyhet, nämligen Godingar.

Speciellt mycket “nyhet” känns det inte som och påsen utmärker sig knappast bredvid Pågens kanelgifflar. Sånna här påsar kan ju aldrig ens komma i närheten av hembakade så nu glömmer jag dem för en stund och utgår från vad det faktiskt är. Nämligen färdigköpta bullar som kan ligga ganska länge innan de börjar bli dåliga. Smidigt och bra. Men smaken? Tja.. det smakar torr bulle med kanel. Varken bättre eller sämre än Pågens liknande. Smidigt att ta med på utlfykten om man inte har tid att baka själv.

Kommentarer

M A T B L O G G E N skrev 2011-06-09 klockan 10:58

Hembakade bullar är alltid godast :-D http://pernillawahlgren.se/taggar/bullar-och-annat-vetebrod / Jenny

Tiggy skrev 2011-06-09 klockan 11:25

Ja tacka vet jag egna kanelsnurror. Numera smular jag alltid i mandelmassa när jag gör dem. Mmm.. så gott!

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-06-09 klockan 19:30

Ja hembakade bullar är allt gott, funderar på att baka kanelbullar imorgon, fast de där färdigköpta bullarna är perfekta till stranden då de är torra pga av den lilla mängden fyllning och därmed inte blir så kladdigt när det är varmt ute :-)

Mårtenssons kök skrev 2011-06-09 klockan 20:41

Ja, vissa sådana kakor verkar kunna överleva de flesta av oss! Kanske källan till evigt liv finns i?

Josefina skrev 2012-03-08 klockan 08:22

Positivt med dessa är att de faktiskt är både mjölk- och äggfria, bra för oss lata allergiker :)

Lämna en kommentar




*