Singoalla Päronglass och hopp om våren

Precis som den senaste åren så kommer Göteborgskex med en ny Singoalla-lansering lagom till sommarens alla fikor. Årets smak är “Päronglass”.

Efter några timmar i vårsolen då vi passade på att klippa bort alla gamla grenar och göra plats för våren passade det perfekt med en utomhusfika.

singoalla

Tanken är god, jag gillar päron. Men den kemiska pärondoften som slår emot mig när jag öppnar påsen är inte behaglig. Men visst, det smakar konstgjord päronglass. Jag brukar gilla Göteborgs kex och köper gärna deras produkter, och denna nyhet kommer säkert att köpas av många och gillas, men den kommer inte hem till mig fler gånger. Tyvärr.

Kommer du ihåg de tidigare årens smaker?
2009 Lakrits
2011 Blåbär & vanilj
2012 Cheesecake jordgubb

rabarber

Titta, rabarbern är på gång :)

Kommentarer

Teresa skrev 2013-04-18 klockan 16:58

Det köptes hem cheesecakevarianten, men jag tyckte den osade syntet bara genom förpackningen så smakade inte ens. Är inte förvånad att den nya smaken är på samma spår.

Lämna en kommentar
Reklam: