Singoalla Cheesecake Jordgubb

I bloggen Mörk o mat läste jag nyligen om nya Ballerina Marängsviss. I min jakt efter dem insåg jag plötsligt att det fanns en annan nyhet som lockade mig betydligt mer, nämligen nya Singoalla Cheesecake Jordgubb.

Mmm säger jag! Spröda kex med god fyllning. Det smakar ju inte som min hemmagjorda cheesecake, men gott är det.

Chrisse hade svårt att låta bli kakorna och när han tyckte att nu får det vara slut på fotograferandet la han helt enkelt beslag på en kaka :)

Men det är en sak jag faktiskt undrar över, och det är pappkartongen. Varför? Kakorna ligger i plast innanför, precis som ballerina och alla andra. Varför då en extra kartong som ändå åker direkt i pappersinsamlingen?

Kommentarer

Linda- Cupcakesfluffan skrev 2012-04-04 klockan 11:00

Låter gott och ingen sylt i mitten, en kaka helt i min smak :-), gillar inte den där sylten de annars har i vissa singoallakex, klart värt att testa

Mörk o Mat skrev 2012-04-04 klockan 11:39

Jag är ganska enig i tyckandet. Kommer snart hos mig också. Instämmer i ifrågasättandet av förpackning. Inte är den särskilt snygg heller, eller?

Maja skrev 2012-04-08 klockan 18:39

Jag reagerade också på förpackningen! Mycket märkligt..

sofie mumsfillibaba skrev 2012-04-18 klockan 11:11

Inser att jag måste testa de här nya smakerna. Kan också hålla med om att kartonger verkar onödig. Tror att de säljer ändå.

Lämna en kommentar
Reklam: