Simply Chocolate – Persian perry

När vi besökte matmässan i höstas köpte jag med mig ett choklad från Simply Chocolate, som av någon mycket underlig anledning blivit liggandes. Hade jag förstått hur gott det här vita chokladet var i kombination med lakridsen hade det aldrig hänt. Nu undrar jag, var sjutton kan jag få tag i mer någonstans? Jag vill minnas att jag sett de här förpackningarna någonstans, men jag vet inte var. Någon som vet? Annars får jag väl maila och fråga om återförsäljare. Undrar förresten vad det kostade? Det har jag inte en aning om heller. Kan ju hoppas att det var billigt, fast det smakade inte så ;)

choklad

Persian Perry with white chocolate and persian liquorice
http://www.simplychocolate.dk/

Det känns om att jag får återkomma med en uppdatering av det här inlägget sen ;)

Kommentarer

Linda Johansson skrev 2014-01-07 klockan 11:00

Blev nyfiken så jag googlade lite. Verkar vara ett populärt märke och ganska dyrt. Skulle gissa att det finns i mindre specialbutiker. Men bor man i en större stad borde det inte vara något problem, annars kan man säkert köpa online någonstans. Inget tips den här gången från mig! :)

Linnea skrev 2014-01-09 klockan 10:41

ÄLSKAR när du gör recentioner!!! Fortsätt med det :D Jag har också börjat göra det :) Varit frånvarande från bloggen ett tag, men nu är jag igång och bloggar igen! 2014 ska bli MITT år, jag SKA gå upp i vikt och börja må bra! Hoppas du hade en underbar jul och nyår!

Sofia skrev 2014-01-12 klockan 11:17

Hej! Bor själv i Malmö och lärde känna Simply Chocolate då jag var i Köpenhamn innan jul. Väldigt trevlig bekantskap måste jag säga. Caroli har ju gjorts om och där finns en supertrevlig butik nu som säljer te och choklad. De har dessa godingar! Spring!!!

Lämna en kommentar
Reklam: