Sias nya skopglassar

Vissa dagar är roligare än andra. Dagar som denna när man får chansen att testa Sias nya skopglassar är definitivt lite roligare :)

Marula Ananas
Fluffig och riktigt god glass med smak och bitar av Ananas. Tummen upp!

Pepparkaka
Den här smakar verkligen pepparkaka! I glassen finns dessutom små pepparkaksbitar. Däremot är pepparkakor jul för mig. Jag vill inte äta pepparkaksglass nu. Så jag är ledsen, hur god den är kommer jag inte att äta den förrän tidigast till jul.

Honung Chevre
Det här lät verkligen spännande tyckte jag. Honung är gott. Chevre är gott. Även prinskorvar är gott men inte sjutton blandar jag ner det i glass. Det här är glass som verkligen smakar Chevre och jag tycker enbart att det är läskigt. Åt flera skedar och försökte vänja mig vid smaken, men det gick inte. Usch!

Lakrits
Lakritspuck är en av mina favoriter så jag hade stora förväntningar på den här saltlakridsglasen. Tyvärr så uppskattade jag inte den. Det salta ihop med den fina gräddglassen fungerade inte med mina smaklökar. Så tyvärr – nejtack.

Passionssorbet
Åå, här snackar vi krämig sorbet. Glöm alla iskristaller och tänk nästan gräddglass istället. Definitivt en av mina favoriter bland det här glassarna. När solen gassar från en klarblå himmel är det denna jag vill ha.

Caramel Macadamia
Söt karamelliserad sås och macadamianötter i kombination med gräddglass blir en vuxenglass. Mycket god smak och perfekt som avslutning på en god middag.

Kommentarer

Berith skrev 2012-02-08 klockan 10:40

Åååå...vilken lyx att få vara glassprovare!

Kim skrev 2012-02-08 klockan 16:53

Ha ha tråkigt uppdrag....! Honung/chevre låter för knäppt, men man blir sugen på att testa för att se hur det smakar.

Lämna en kommentar
Reklam: