Riskakor i snackpack

Det är den där tiden på året när jag rör mig lite förlite och all julmat gjort att kläderna spänner lite mer än vanligt. Det är förmodligen den tid på årets det säljs mest riskakor också ;) Och passande nog har Friggs kommit med “snackpacks”, perfekta att trycka ner i handväskan och ha på jobbet.

De finns i smakerna Ost samt Tomat & Basilika. Priset ligger på ca 9 kr för en sån här förpackning och varje förpackning innehåller 10 tunna riskakor. Ja, tänk nu inte de vanliga tjocka, utan smala riskakor ca 5 mm tjocka.

Millans kommentar: Det här med näringsvärde är inte riktigt min grej, så nyttigheten i det här överlåter jag till någon annan att avgöra. Det känns iaf betydligt bättre att småäta lite sånt här på eftermiddagen jämfört med någon chokladkaka. Tomat & Basilika var faktiskt riktigt goda och det är stor chans att de kommer följa med i handväskan igen. Osten smakar ungefär som riskakor med ost brukar smaka, lite småunket. Men de går att äta utan problem iaf. Så tummen upp för dessa från mig!

Kommentarer

Sanna skrev 2012-01-18 klockan 11:24

Alltid kul med nya produkter! Är själv helt galen i att testa allt nytt som kommer i butikerna :)

Lämna en kommentar
Reklam: