Reuben-inspirerade mackor
Jag bakar väldigt mycket surdegsbröd och det gäller att variera påläggen så att man inte tröttnar. Ikväll blev det en variant av Reuben-mackor till middag.
![Reuben mackor på surdeg](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210501c.jpg)
Surdegsmackor med pastrami, lagrad greve, surkål, saltgurka och russian dressing.
![](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210501a.jpg)
“The Reuben sandwich is an American grilled sandwich composed of corned beef, Swiss cheese, sauerkraut, and Russian dressing, grilled between slices of rye bread. It is associated with kosher-style delicatessens, but it is not kosher, because it combines meat and cheese. “/Wikipedia
Russin dressing a´la @johnssons_smokey_kitchen
Såsen är även den en variant av originalet.
Blanda: majonnäs, chilisås, bostongurka, salt & peppar
![](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210501b.jpg)
Sen är det bara att sätta tänderna i mackan och njuta :)
Reklam:
Lämna en kommentar