Restaurangtips i Las Vegas, San Francisco & New York

Väskorna är packade och i morgon sätter vi oss på planet som tar oss till Las Vegas. Under våra nästan tre veckor i USA kommer vi även att besöka San Francisco och New York.

Sitter du inne med något tips gällande shopping, mat, saker man bara måste se eller göra så skriv gärna en kommentar. Den enda nyheten blir Las Vegas och Grand Canyon under denna resa. Såväl San Francisco som New York har jag/vi besökt ett flertal gånger redan. Men de där guldkornen tar vi gärna del av ändå! ;-)

Kommentarer

Chris skrev 2007-06-12 klockan 07:52

Jag har inga tips, men jag önskar er en härlig resa!

Millan skrev 2007-06-12 klockan 19:42

Inte heller jag har några tips, men jag hoppas att ni får en riktigt härlig resa och att du får vila upp dig lite! *kram*

Chrisse skrev 2007-06-12 klockan 20:16

Pasta i little italy i new york kan jag tipsa om!

Lämna en kommentar
Reklam: