Remouladsås
En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i. Passar utmärkt till de flesta fiskrätter.

Remouladsås
2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
3-4 msk bostongurka
1 msk kapris
2 msk hackad persilja
1 tsk dragon
lite curry
ev. gurkmeja
Blanda ihop alla ingredienserna och ställ kallt fram till servering.

Här serveras remouladsåsen med friterad fisk. Receptet finns här >>
Reklam:
Skrivet av
Kom igång och baka med surdeg! Recept och tydliga bilder.
Receptsamling för slow cooker/crock pot
Receptsamling stekhäll och muurikka
Allt du behöver veta om att laga pizza! Recept, inspiration och tips.
Recept och inspiration till Thermomix
Recept med gröna sköna ärtor
Squash/Zucchini-recept
Recept med pumpor
Recept med värmande soppor
Grytrecept
Fisk & skaldjursrecept
Karins favoritmornar - vårt favoritbröd!
Tunnbrödsspecial - den perfekta picknickmaten!

Lämna en kommentar