Rekoboxen

En nyhet på marknaden är Rekoboxen och vi har fått glädjen att tjuvtesta den lite nu innan den släpps till beställning. Något vi givetvis tycker är extrakul, då vi har möjlighet att påverka hur den kommer att se ut i framtiden.

Men först, vad är RekoBoxen?

Det ska vara lätt att hitta och prova reko produkter, det vill säga produkter som är hälsosamma, sjyssta mot miljö och mot de som tillverkar dem.

Därför letar vi upp eko- och fairtrade och andra reko varor, testar dem och hittar guldkornen. Dom plockar vi ut, paketerar och skickar direkt hem till dig en gång i månaden, tillsammans med tips, inspiration och recept.

Källa: rekoboxen.se (som bara fanns under ett års tid och stängde)

rekoboxen

Maj månads innehåll i lådan ser ni på fotot. Det är produkter från Saltå Kvarn, Renée Voltaire, Smiling Cashew, Pure+Naked, Divine, Santa Maria och Kung Markatta. Allt helt vegetarisk och vegansk!

Vad tycker vi?
Det här är en riktigt kul ide tycker vi. Vi gillar, som ni kanske känner till vid det här laget, att utmana oss själva lite och den här boxen gör precis det. Sojagrytbitar har vi inte tidigare testat, inte heller veggie biffar. Så vi ser framemot lite annorlunda saker på middagsbordet framöver.

Men redan imorgon kommer vi att bjuda på ett recept där vi använt några av de andra sakerna i lådan, så håll utkik.

Kommentarer

Hanna skrev 2015-05-04 klockan 19:39

Hej! Jag tänkte prova boxen, men rabattkoden verkar inte fungera.. Gör jag något fel?

Millan skrev 2015-05-05 klockan 15:19

Hej Hanna! Jag ska genast kolla upp det! Jag återkommer till dig!

RekoBoxen skrev 2015-05-05 klockan 15:46

Hej Hanna! Tack för att du uppmärksammade detta. Vi har rättat till felet med koden, och dubbelkollat att det fungerar som det ska. Med vänliga hälsningar Teamet på RekoBoxen

Lämna en kommentar
Reklam: