Pucko x3

Chokladmjölk. Ja, jag erkänner, jag blandar inte min egen med kakao, socker och grädde, utan jag köper färdig. Favoriten är Skånemejeriers Kalvin chokladmjölk. Men nu har Pucko utökat sitt sortiment med ljus choklad (även låglaktos). Lika bra att testa hela sortimentet.

pucko

Puco Ljus choklad

Fakta: Pucko Ljus Choklad och Pucko Ljus Choklad låglaktos med lägre sockerhalt. Fetthalt 1,5 %. Cirkapris 30 cl 10,90 kr, 1 liter 15,30 kr och låglaktos 1 liter 17,80 kr.

Och smaken: Mild chokladdryck som nästan smakar kola. Smakar allt förmycket socker för att jag ska gilla den. Översliskigt sött! Chrisse tycker att den smakar smält glass.

pucko

Puco Original

Fakta: Fetthalt 1,5 %. Mjölk 94%. Socker 5 %. Fettreducerat kakaopulver 1%

Och smaken: Även detta en sötsliskig dryck. Mycket socker och lite chokladsmak. Inget för mig den här heller.

pucko

Puco extra kakao

Fakta: Fetthalt 1,5 %. Mjölk 93,7%. Socker 5%. Kakao 1,3 %

Och smaken: Nu börjar det likna något! Inte lika sötsliskig som de andra men däremot är även konsistensen ändrad och den är mycket tjockare.

Sammanfattning: Jag är ledsen Pucko. Du må vara en klassisker, men du kommer inte in i min kyl igen. Däremot, när jag står där mitt i natten vid korvkiosken och ska ha min nattakorv. Då dricker jag gärna en flaska pucko!

Kommentarer

Erica skrev 2010-03-03 klockan 10:57

Hej, måste bara säga jag gjorde köttfärssås för barn, ända ändringen jag gjorde var att lägga till lite grädde, den var helt kanon !!! min 15 månaders flicka åt massor ;) Tack för en bra sida !!!

freddy skrev 2010-03-04 klockan 10:56

Hallå! Måste tyvärr hålla med om att den ljusa puckon faktist inte var någon höjdare... mjukglass som varit framme för länge...

Lämna en kommentar
Reklam: