Provsmakning av chips

Nu så har de nya chipsen från OLW landat i butikerna. (Läs mer i ett tidigare inlägg: https://saltpeppar.se/blog/?p=7035)

Creamy Pizza, Pickles & Mayo och Vilda Western BBQ

Vi har fått provsmaka och här kommer mina kommentarer. Har du smakat? Håller du med?

Creamy PizzaRäfflade potatischips med smak av krämig cheddar, tomatsås och italienska pizzakryddor.
Pizza. De smakar pizza. Vad mer kan man säga? Inte äckliga på något sätt, men ändå ingen hit hos oss.

Pickles & MayoRäfflade potatischips med smak av picles, lök och engelsk majonnäs.
En mycket märkligt smak måste jag säga. Krispiga, precis som chips ska vara men med en syrlig bismak. Mycket intressant smakupplevelse men den kommer aldrig mer att hamna i min kundvagn.

Vilda Western BBQRäfflade potatischips med smak av amerikansk barbeque och sourcream.
Ja, de smakar faktiskt barbeque. Att dömma av vilken påse som snabbast tog slut så var detta testets stora vinnare. Sourcream smaken går igenom och chipsen är kryddiga.

Nä, jag må vara tråkig, men jag föredrar mina OLW Dill och gräslök fortfarande. Eller deras tidigare nyhet ugnsbakat sourcream & onion som verkligen föll mig i smaken (läs mer om dem här: https://saltpeppar.se/blog/?p=6523).

Kommentarer

Berith skrev 2010-09-09 klockan 22:36

Efter att ha provsmakat måste vi hålla med om att de godaste chipsen var Vilda Western BBQ. Alla chipsen var krispiga men det skall ju chips vara. Men visst är det bra att det kommer nya smaker!

Malin skrev 2010-09-15 klockan 11:16

Oh, jag tyckte pickles & mayo var supergoda. Är iofs vinägerchipsälskare och har ännu inte smakat de andra två varianterna.

Lämna en kommentar
Reklam: