ProViva – Gul kiwi & Mangostan

ProViva Gul kiwi & Mangostan

Springer som hastigast förbi mejerihyllan och ser en nyhet från ProViva som ser spännande ut. En fruktdryck med smak av gul kiwi (som jag formligen älskar) och så Mangostan. Låter spännande så en sådan för följa med hem.

Så värst mycket Mangostanfrukt innehåller den dock inte, bara en ynka procent. Som vanligt är det massa vindruvor och även lite banan som får fylla ut fruktkvoten. Sen är det lite tillsatt socker (som i allt, varför kan man undra?!?) och lite annat jox.

Smaken då? Himla frisk och fräsch. Till konsistensen är denna något tunnare än de vanliga ProVivadryckerna, känns lite mera som juice sett till konsistensen.

Kan mycket väl tänka mig att köpa den här smaken igen, men den mättar inte lika mycket som t.ex. blåbärssoppan som är tjockare i konsistensen. Men ett lite nyttigare och fräschare alternativ till juice är det helt klart!

Så tummen upp blir det härifrån!

Kommentarer

Martina skrev 2010-05-12 klockan 19:24

Håller med dig, gul kiwi är supergott!

Emmy skrev 2010-05-13 klockan 09:39

Läste att det skulle komma ny tunnare Proviva, men har inte smakat den ännu. Men nyttigare än juice kan den väl inte vara, iaf inte om man köper färsk pressad (är ju bara ren juice).

Maria skrev 2010-05-13 klockan 14:55

Emmy: Jag gjorde mitt uttalande baserat på vanliga juicepaket som finns att köpa i matvaruaffären som brukar vara av koncentrat och dessa innehåller en del socker. Det gör även ProViva, men du får iaf de nyttiga bakterierna på köpet! ;-)

Mian skrev 2010-05-13 klockan 16:12

Jag testade nyss den nya grape/lichi-varianten. Tunn och syrlig - GOD!

Mikaela skrev 2012-03-11 klockan 20:55

Mangostan är otroligt god och en av de näringsrikaste frukterna. Jag brukar blanda mangostan extrakt i smootihes och protein shakes. Smakar som en blandning mellan jordgubb, persika, apelsin och annans.

Lämna en kommentar
Reklam: