Premium Marzipan

marzipan

En av Marabous nyheter är ett marzipan-choklad. En enda stor kaka med ett tunnt lager mörk choklad. Hopplöst att försöka bryta loss någon bit då all choklad spricker. Sött sött sött och som sagt väldigt lite choklad. Dyrt var det också. Nä, är du marzipansugen tipsar jag hellre om Anthon Bergs klassiska marsipan inlindat i rosa papper!

Kommentarer

Berith skrev 2010-03-09 klockan 19:01

Så tråkigt att det inte blev bra testresultat på chokladkakan. Jag som tycker så mycket om både choklad och marsipan. Det hade varit en bra kombination. I dag fick jag det fina badlakanet som jag vann i Keldatävlingen. Tack så mycket!

Alena skrev 2010-03-10 klockan 10:14

Oj, detta såg ju gott ut. Jag som gillar marsipan i kombon med choklad. Men då får jag nog hålla mig till härliga Anthon Bergs framöver också.

Linda skrev 2010-03-12 klockan 10:24

Och jag köpte den här igår och blev fullkomligt förälskad. Marsipanen var sådär härligt mjuk som jag tycker den ska vara och inte torr. Ok, gick inte att bryta en snygg bit sådär men för mig gör det absolut inget :-) Perfekt fördelning marsipan/choklad för min del i alla fall.

Berith skrev 2010-04-19 klockan 14:59

Nu har jag smakat chokladkakan och den är god men väldigt söt och jag kommer att köpa Antons Bergs även i fortsättningen.

Lämna en kommentar
Reklam: