Potatismos, prinskorvar och parmesanrostad krossad brysselkål

En middag som passar vilken dag i veckan som helst. Med de krossade brysselkålen till blir det rena lyxmaten!

🥔 Ett riktigt gott hemmagjort mos, visst är det fler än jag som tycker att det är toppen? Jag vill ha mycket smör och en skvätt mjölk i mitt mos. Och sen bara salt & peppar. Då är jag nöjd!

Potatismos, prinskorvar och parmesanrostad krossad brysselkål.

🌿 Parmesanrostad krossad brysselkål

Ansa och koka brysselkålen så att den precis börjar mjukna. Lägg sedan brysselkålen i en form och mosa dem lätt med botten på ett glas. Ringla över lite olivolja och dränk sedan allt med riven parmesan. In i ugnen 225 grader, högt upp, tills de har fått fin färg. Vilket jag inte hann få idag då familjen inte ville vänta längre..

Lämna en kommentar
Reklam: