Polly – X-mas collection

Polly - X-mas

För ett tag sedan släpptes en julversion av Polly, X-mas Collection. I påsen gömmer sig inte mindre än sex olika smaker, knäck, glögg, saffran, kanel, vanilj och marsipan.

Polly - X-mas
Det dumma är att godisarna har den traditionellt ljusbruna och mörkbruna chokladöverdraget och man vet inte vad det är för smak förräns man har tuggat på en Polly ett tag. Själv avskyr jag formligen saffran så det är lite rysk roulette över att äta den här julversionen av Polly.

Knäck tillsammans med vanilj är nog vinnarna i längden. Marsipanen seglar upp som en bubblare. Glögg och kanel trodde jag att jag skulle jubla över men nej, de känns så där efter några kulor. Saffransmaken borde utrotas från denna godispåse, det smakar helt enkelt bara gräsligt.

Så köp en påse om du vill ha en rolig mix, men du kan lika gärna låta bli om du frågar mig. Själv kommer jag garanterat inte att köpa någon ny påse och just nu vette tusan om jag ens kommer äta upp den jag har hemma. Det är lite jobbigt att stå i köket och spotta ut var och varannan godis i papperskorgen! ;-)

Kommentarer

Karolina skrev 2007-12-03 klockan 21:42

Hahaha "rysk roulette" :D Kanske är du sugen på att vara med i min jultävling? Du har då chans att vinna en hemlig julklapp, inte lika mycket rysk roulette över det, men överraskningar kan ju var kul ;)

Millan skrev 2007-12-03 klockan 23:07

Fick en påse igår och kastade mig över den. Jag brukar inte kunna sluta tugga förrän det är tomt i påsen, men den här gången var det inga problem. Det var kul att testa, men jag tänker inte göra om det igen.

Jenny skrev 2007-12-03 klockan 23:24

Håller med dig. Gillar inte att man inte kunde urskilja på nå vis vilken som var vilken. Kommer inte heller köpa en ny påse och äter nog inte ens upp den här gissar jag.

m a r i a k o d e n skrev 2007-12-04 klockan 23:21

Köpte en påse idag å det finns två smaker som är riktigt läskiga: Saffran å en till......undrar om det kan vara kanel åxå...Tvi vale=(

Chris skrev 2007-12-05 klockan 13:23

Nä, det låter ju inget vidare att man inte kan skilja de olika smakerna åt innan man smakat. Känns inte som nåt jag vill ha. Alltför många smaker som jag känner mig tveksam till.

Berith skrev 2007-12-05 klockan 14:39

Vad var det för fel på originalet? Sålde inte dom bra nog? Känns inte så lockande att köpa de nya smakerna.

Berith skrev 2009-10-31 klockan 21:51

Oj då, var det två år sen det här godiset kom. Har inte sett eller smakat dem men i går var det extrapris i butiken. Kunde inte motstå en påse för 10 kr. Och.....de är riktigt goda. Lite spännande med de olika smakerna.

Lämna en kommentar
Reklam: