Pizzaugn och tips från er läsare

Först och främst TACK! Tack för all feedback och respons på mina pizzaugns-inlägg. Det är lika kul att läsa hur imponerade ni blir av de lyckade pizzorna som era skratt när vi råkar totalkrascha med misslyckade degar.

Det är inte så många som verkar använda pizzaugnar i Sverige, änsålänge. Men tack vare bloggen och Instagram har jag kommit i kontakt med flera som generöst delat med sig av sina bästa tips och tips. Allt jag hittills fått från er kommer jag att testa, även om det kommer ta mig hela sommaren! Allt som lyckas kommer jag att dela med mig av här i bloggen och mina brända degiga misslyckanden stannar på InstaStory ;)

@stenvikaren på Instagram har berättat att hon gräddar allt bröd i gjutjärnsgrytor eller emalj, samt använder lasertermometer. Hon lagar även lasagne. Sen har jag fått tips på deg och tipset att lägga lite mannagryn under när den läggs på bakspaden.

Så, tack alla ni som så generöst delar med er. Nu i veckan kommer jag att börja publicera en massa bra recept på degar!

Har ni något mer så kommentera gärna!

Lämna en kommentar
Reklam: