Pitabröd med feta och tzatziki

Pitabröd med feta
Igår åkte sambon iväg på en fiskeresa och ska vara borta i ca 1 1/2 vecka och jag får planera maten helt själv efter vad jag gillar. Det är ju trevligt på sätt och vis, men det blir lätt att jag fixar något snabbt och inte lagar så mycket mat.
Det här är något jag gärna har till middag när jag är själv hemma. Jag köper frysta Pitabröd som värms på några minuter i ugnen, fyller med fetaost (den grekiska), tzatziki och grönsaker. Snabbt och väldigt gott!
Igår kväll hade jag tyvärr ingen sallad hemma, så det blev paprika och tomater som fick stå för grönsaksinnehållet.

Är det någon som har ett bra tips på snabblagad och god mat för en person, så tar jag tacksamt emot tips, för jag kan ju inte äta pitabröd med fetaost hela tiden som sambon är iväg, eller…?

Kommentarer

Millan skrev 2007-06-16 klockan 12:54

Jag har ett par olika rätter jag brukar göra. Typ laxfileer med bara sallad till eller tonfiskpasta. Pajer är också bra, räcker många dagar.

Lämna en kommentar
Reklam: