Peter Beier Chokolade

När det gäller vissa saker vill jag gärna tro att jag är ett proffs på det. Choklad är en sådan sak. Jag vet ingenting om var bönorna kommer från eller om de är ekologiskt odlade. Men jag vet när jag äter god choklad. Och tro mig, jag har testat alla ställen jag kommit till.

Ett av mina klara favoritställen är den danska kedjan Peter Beier Chokolade. (I Malmö ligger den på Baltzargatan 32.) Chokladdoften slår emot en när man öppnar dörren in dit och bitarna ligger prydligt uppradade i glasdisken. Helst vill jag kasta mig över allt och bara njuta, men det slutar med att jag står där och pekar på bit efter bit istället. Nougathjärtanen smälter på tungan och övriga världen verkar stå stilla för ett par sekunder.

Choklad

Och nougaten.. mm.. och den mörka chokladen.. Choklad när den är som bäst!

Kommentarer

DrAnnik skrev 2007-08-09 klockan 12:24

Mäh SLUTA!!!! vet du hur svårt det är att hitta riktigt bra choklad i England? ;)

Janika skrev 2007-08-12 klockan 19:33

Jag skulle inte ha något emot att äta den där chokladbiten i mitten, pyramiden!

Caroline skrev 2007-08-14 klockan 13:28

Åh jag måste ju bara gå till Baltzargatan 32 snart =) Chokladfantast som man är ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: