Pastasås

Pastasås - ICA

Det är himla smidigt att köpa en burk med färdig pastasås när man ska göra pizza hemma och man inte riktigt orkar stå och koka en egen tomatsås. Har alltid köpt en burk från Findus men någon gång under senhösten 2007 så försvann den från butikshyllorna [sorgligt nog].

Var tvungen att ta en annan burk och valet föll på ICA:s Pastasås med smak av vitlök. Ett som är säkert är att den här såsen aldrig kommer få följa med hem någon mer gång. Vitlökssmaken var väl inte det som dominerade om vi säger som så… I stället så tog persiljesmaken över totalt.

Helt okej kanske om man ska använda den som enbart pastasås men som tomatsåsbas på en pizza blev det helt vedervärdigt. Usch, fy och blä helt enkelt!

Såsen i övrigt då? Om man faktiskt använder till till pastasås som den är tänkt att användas som? Nja, jag är tveksam även där. Jag gillade inte smaken helt enkelt, persiljesmaken tog överhand och allting annat fick en undanskymt plats.

Hädanefter kokar jag min egen tomatsås när vi gör pizza, även om det tar lite längre tid.

Kommentarer

Millan skrev 2008-02-05 klockan 21:47

Den här har jag aldrig testat. Däremot så brukar vi köpa den med basilikasmak när vi ska göra pizza. Den är vi väldigt förtjusta i när det ska gå snabbt.

Johanna skrev 2008-02-05 klockan 23:46

När man flyttar (vilket jag gör en del ;)) brukar man få erbjudanden från ica om en gratis pasta och en gratis sås första gången man handlar hos lokala ica. Då är det just den här såsen som erbjuds och den är, mycket riktigt, fruktansvärt äcklig (jag gillar absolut inte basilikan heller)!!

Malin skrev 2008-02-07 klockan 23:29

Ett tips när man är riktigt lat (oftast) så kan man köpa Pizza pronto (tror jag den heter). En förpackning med färdig pizzadeg och en burk mega-god tomatsås. Kostar 20-25 kr ungefär. En grön förpackning som inte går att missa. Ett litet tips bara :)PS. Pizzadegen är alltså helt färdiggjord. Ihop rullad i en vakuumförpackad rulle, bara rulla ut den och slänga på pålägget!

Lämna en kommentar
Reklam: