Pasta med grönsaksröra och burrata
Tänk dig en sensommarkväll, ett glas rött, en lyxigare ratatouille-variant som du toppar med med en läcker krämig Burrata. Och ja.. sen är det bara att njuta.
Pasta med grönsaksröra och burrata
olja
2 auberginer
1 rödlök
1 liten squash
2 burkar krossade tomater
2 dl vatten
1 förpackning cannellinibönor
2 grönsaksbuljongtärningar
0,5 msk timjan
1 msk oregano
salt & peppar
till servering:
pasta
burrata
olivolja
salt & peppar
Skär auberginen, löken och squashen i stora bitar.
Hetta upp olja i en stekpanna. Börja med att fräsa aubergine på medelhög värme i ca 5 minuter. Rör om och tillsätt, lök och squash och fräs en stund. Tillsätt tomater, bönor och kryddor. Låt puttra några minuter.
Servera med pasta, burrata, olja, salt & peppar.
Reklam:
Lämna en kommentar