Påskmiddag och matjestårta

Förra året blev det påskmiddag och födelsedagskalas i ett. En ganska normal påskmiddag får jag nog ändå påstå. Så se detta som lite inspiration till årets påskmat!

Påskmiddag och matjestårta

🍴 💛 Påskmiddagen bestod av:

Sill av olika slag

🥚 Ägghalvor +
citronpicklade ägg

Gubbröra-cheesecake
https://alltommat.expressen.se/recept/cheesecake-med-gubbrora/

Gräddfil / creme fraiche

🌿 Grönsaker (rädisor / gräslök / spetskålssallad med rädisor / gurka / morotsstavar /citronklyftor)

Köttbullar
Prinskorvar

🥔 Potatis

🧀 Ost / Brie

🍞 Bröd / Knäcke

Marängswiss med mango och passionsfrukt

Till dessert: Marängswiss med mango och passionsfrukt

Kommentarer

Carro skrev 2024-03-15 klockan 13:24

Hur gör du spetskålssalladen? :P

Millan skrev 2024-03-16 klockan 07:56

Hej Carro! Finstrimlad spetskål blandas med lite olja och lite vitvinsvinäger. Sedan kryddar jag med italiensk salladskrydda. Och till påsk blandar jag sedan gärna detta med rädisor och grovriven morot. Men det går bra att ha i finstrimlad paprika, gurka eller lök också. Lycka till! /Millan

Lämna en kommentar




Reklam: