Parmesanpizza toppad med rom, rödlök och creme fraiche

Det var en av sommarens sista varma kvällar. Solen värmde fortfarande och jag ville bara hålla kvar i kvällen så länge som möjligt. Att kvällens pizza dessutom var supergod gjorde knappast saken sämre. Så gott!

Parmesanpizza toppad med rom, rödlök och creme fraiche

Parmesanpizza toppad med rom, rödlök och creme fraiche
till 2 pizzor

Pizzadeg (se det här inlägget för tips >>)
creme fraiche
parmesan (eller västerbottensost blir också supergott!)

topping efter besöket i ugnen:
crème fraiche
finhackad gräslök
finhackad rödlök
svart och/eller röd rom
flingsalt
peppar

Tryck ut dina pizzabottnar och lägg på ett tunt lager med creme fraiche. Strö över riktigt med riven ost.

Grädda pizzorna så att de blir klara och har fått fin färg.

Toppa med klickar av crème fraiche, gräslök, rödlök och rom. Strö över flingsalt och peppar.

Parmesanpizza toppad med rom, rödlök och creme fraiche

Ett gott glas vin till skadar verkligen inte ;)

Lämna en kommentar




*