Panerad fisk med matvete, tomater och mozzarella

Panerad fisk med matvete, tomater och mozzarella

Panerad fisk med matvete, tomater och mozzarella
till 4 portioner

4 färdigpanerade fiskfiléer

3 dl matvete
1 liten zucchini
1 tsk italiensk salladskrydda
olja

2 mozzarellakulor

Sallad:
200 g tomater i blandade färger
4 dl blandad sallad

Dressing:
0,75 dl olivolja
1 msk balsamiko
0,5 citron (saften)
salt och peppar

Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

Skär zucchinin i bitar, lägg i en form, ringla över olja och salladskrydda och ställ in i ugnen tillsammans med fisken. Tar ungefär 15-20 minuter tills de är mjuka.

Blanda salladen.

Blanda ingredienserna till dressingen.

Servera fisken med, matvete blandat med zucchinitärningar, mozzarella, sallad och dressing.

Panerad fisk med matvete, tomater och mozzarella

Mathavre, matvete, cous cous, bulgur, quinoa eller linser, ja i princip vad som helst passar till den här rätten. Själv hade jag just en skvätt mathavre över jag behövde rensa ut från skafferiet. Det blir så lätt att jag samlar på mig massa skvättar av saker.

Lämna en kommentar




Reklam: