Pago juice – Lemon Lime

När jag var på Bagel caféet förra veckan så såg jag att det hade dykt upp en ny smak på Pago-juicen, Lemon Lime. Tyvärr så visade den sig vara slut, så jag fick aldrig smakat då. Men nu har jag fått en flaska i min hand.

1888 grundade de två bröderna Pagitz i Österrike märket Pago. Deras vision var att frukt skulle vara tillgängligt för alla i så naturlig form som möjligt – under hela året. Juicen finns numera i över 40 länder så man kan väl säga att bröderna lyckades.

Och smaken är riktigt frisk och fräsch. Precis lika god som deras andra drycker, så det är inget att klaga på. Det enda jag inte riktigt gillar är priset, som är lite väl i överkant.

Kommentarer

Louise skrev 2008-11-12 klockan 18:15

Åå vad spännande! Den måste jag testa!

Lämna en kommentar
Reklam: