om Aladdinasken

Förra året var det ett jäkla ståhej om att svenska folket skulle rösta om vilken pralin i asken som var bäst och vilken som skulle lämna. Efter att folket sagt sitt så blev det bestämt att ägglikören lämnar efter 30 år.

Den nya pralinen som ersätter ägglikören blir istället Jordgubbscreme.

Resultatet av omröstningen 2009 slutade såhär:

1. Körsbär i likör 12,8%
2. Gräddnougat 11,9%
3. Trillingnöt 11,8%
4. Pärlnougat 8,5%
5. Cocoskola 8,5%
6. Nöttryffel 8,4%
7. Höstnougat 7,3%
8. Trofénougat 7%
9. Mjuk toffee 5,7%
10. Romrussin 5,2%
11. Apelsintryffel 4,9%
12. Likörtryffel 4,8%
13. Ägglikör 3,4%

Egentligen bryr jag mig inte ett jäkla dugg. Finns så mycket bättre choklad än Aladdin att äta, men trots det kommer det säkert att finnas en ask till jul, precis som alltid.

Kommentarer

Linda - Cupcakefluffan skrev 2010-09-14 klockan 09:33

Alladin är en rätt tråkig chokladask, man får den ofta i present eftersom det liksom tillhör julen, köper de aldrig själv och det brukar bli sambon som tillslut äter upp den, gillar trillingnöt och gräddnougat i asken, de andra hoppar jag gärna över, jordgubbscreme, mer spännande än så kunde de väl hittat på nu när de lägger i en ny sort i asken :-), finns ju så mycket annat gott att stoppa i choklad

Zarah skrev 2010-09-14 klockan 10:11

Uff, det lät inget gott. Å andra sidan gillade jag inte ägglikör heller. Nåväl - man får väl göra som alltid. Norpa en trillingmöt och ge körsbärslikör-chokladen till fadern och maken. Vad är oddsen att jag har två tokgalningar som slåss om BARA dem? ;)

Millan skrev 2010-09-14 klockan 10:41

Linda & Zarah: Jag håller fullkomligt med om både gräddnougat och trillingnöt! Jordgubbscreme låter inte som en ny favorit hos mig heller. Och gällande körsbärslikören så har jag både en mor och en bror som slåss om dem ;)

Mårtenssons kök skrev 2010-09-14 klockan 21:43

Nä, usch, jordgubbscreme låter verkligen inte alls gott, låter mest konstgjort i smaken. Tycker de kunde gjort en med punchfyllning istället.

Lämna en kommentar




*