OLW´s ostresa

Chrisse gillar ostbågar, speciellt om de fått stå framme ett dygn och blivit sega. Jag förstår ingenting. Men nu kommer OLW med ostringar i nya smaker och Chrisse ville givetvis testa alla. Så vi började förra helgen..

OLW ostringar

De tre smakerna är:
Frankrike – mild dessertost
Italien – lagrad ost
USA – pepper cheese

OLW ostringar

OLW skriver:

Vilken ostsmak som får stanna kvar i OLW:s ordinarie sortiment är upp till konsumenten. Den smak som får högts poäng när kampanjen avslutas, vinner ostkampen och lanseras i OLW:s ordinarie sortiment under 2015. Köp i butik ger två poäng och en röst på Facebook ger en poäng. Följ med på #ostresan – en smakresa till tre klassiska ostländer.

Själva började vi ostresan förra helgen med de italienska ringarna, som inte direkt bjöd på någon överraskning. Milda ostringar, goda i smaken. Sen kom en elak förkylning över oss och vi har inga smaklökar kvar att testa med. Så de andra påsarna får vänta.

Har du testat? Någon ny favorit?

Kommentarer

emelie skrev 2014-09-23 klockan 11:31

Ååh jag älskar att testa nya saker =) så jag ska nog åka direkt efter jobbet å köpa på mig iaf en påse! tror det kan bli italien isåfall =) är överlycklig att estrella kommit tillbaka med sina dillskruvar iaf =) MVH//Emelie

Lämna en kommentar
Reklam: