Nytt bröd – men vad var det egentligen?

Hittade en anonym genomskinlig påse med bröd när jag var på ICA och handlade. Det stod att det var en provförpackning och den innehöll 4 st dubbla runda kakor av typen Rund och God från Fazer. Dessa hetta något i stil med hålkaka med lingon. Konsistensmässigt så påminde de inte alls om de traditionella hålkakorna utan mera åt Rund och God-hållet, fast dessa var mjukare och inte fullt så torra i konsistensen.

Jag är i normala fall ett fan av Rund och God men kan uppleva att de lätt blir torra om de ligger en dag eller två och att de då inte blir så värst goda. Detta bröd var betydligt saftigare, men för den sakens skull så kändes det inte svampig.

Helt klart ett riktigt gott bröd och hade jag vetat detta så hade jag köpt på mig flera förpackning för sedan dess har jag givetvis inte hittat det igen. Väntar nu med spänd förväntan på om det lanserar på riktigt i butiken och vem det egentligen var som stod bakom detta bröd. Minns inte om jag såg att det stod på påsen vem det var, har för mig att det var Polarbröd men det är som sagt var bara en gissning.

Grov macka med dijonsenap

Brödet var hur som helst väldigt gott tillsammans med ett tunt lager honey dijonsenap, några isbergssalladsblad och någon ostskiva/skinkskiva.

Lämna en kommentar
Reklam: