Nya teer från Friggs – Friggs Te+

Friggs har släppt nya teer och som den tegalning jag är vill jag givetvis testa alla tre sorterna :)

friggs teer

Te+ Immun, Sockerbalans och Energi fyller delar av dagsbehovet med några av våra viktigaste vitaminer och mineraler. De aktiva ingredienserna i Friggs Te+ bidrar till ökad vakenhet och skärpa, balanserat immunsystem samt att upprätthålla en jämn blodsockernivå. Te+ kan därmed bli räddaren i vinterkylan då trötthet och stress lätt kommer in i vardagen.
Källa: pressutskick 130925

friggs teer

Friggs Te+ ENERGI är ett grönt te kombinerat med yerba mate med uppfriskande smak av citrus, mynta, citrongräs och guarana. En tekopp Friggs ENERGI ger dig halva dagsbehovet av vitamin B1(tiamin), B6 samt B12 som bidrar till normal energiomsättning och minskad trötthet. Teet innehåller även en hög halt av koffein som ger ökad vakenhet och skärpa.

Friggs Te+ IMMUN är ett rooiboste berikat med vitamin C och zink som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Teet har en kryddig smak av ingefära som kombineras med en fruktig smak av apelsin, äpple och citrongräs. Eftersom IMMUN är helt fritt från koffein.

Friggs Te+ SOCKERBALANS är ett rooibos te berikat med krom. Denna mineral bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. SOCKERBALANS är ett fylligt te med kryddig smak av chai som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Eftersom SOCKERBALANS är ett rött te är det helt fritt från koffein.

Källa: www.friggs.se

Millans kommentar: Nya tesorter är alltid uppskattat hos mig och Friggs brukar inte göra mig besviken. Det här med alla vitaminer och fördelar de skulle lyckats få in i en tepåse vet jag inte om jag tror så mycket på egentligen, men skulle det vara sant är det ju positivt.

Energi-teet är ett grönt te som är riktigt uppfriskande i smaken. Chrisse som inte är speciellt förtjust i gröna teer drack upp koppen och sa att han skulle kunna tänka sig att dricka detta igen.

Immun-teet har en rund smak av apelsinen men eftersmaken är fylld av het ingefära. Ingen vardagsfavorit, men när förkylningen väl slagit till kan jag tänka mig att den här faktiskt lyckas tränga igenom med sin smak.

Sockerbalans är ett sött rött te som blev min favorit. Såväl chai-kryddorna som chokladen går igenom. Kommer bli många sånna här koppar under eftermiddagarna på jobb har jag en känsla av.

Kommentarer

ewa nilsson skrev 2013-10-14 klockan 14:38

Har prövat energiteet för jag tyckte det lät som om det skulle passa mig, men fy vad illa det smakade. Försökte hotta upp det med limesaft men det hjälpte föga. I övrigt är det inget fel på bloggen.

Millan skrev 2013-10-14 klockan 20:10

Ewa: Nä, det där med gröna teer är helt klart något man får lära sig att dricka. De har ofta en bismak som många inte gillar. Och det är helt okej att inte tycka samma som oss :)

Linda skrev 2014-12-16 klockan 05:55

Tyckte du att teerna fungerade? Dvs mer energi, mindre sockersug och friskare?

Millan skrev 2014-12-16 klockan 18:58

Linda: Nä, det tyckte jag inte. En liten tepåse kan omöjligt ge mig alla de effekterna. Men det var goda sorter att dricka iaf :)

Lämna en kommentar
Reklam: