Nya juicer i butikerna

Samtidigt som hösten smyger sig på verkar tillverkarna ladda för en höst full av nyheter. JO Juice har fått en massa kravmärkta förpackningar i sitt sortiment. Klimatsmart dessutom då man slipper frakta runt en massa vatten. Att en av de nya smakerna med äpple, apelsin och morot dessutom råkar vara riktigt god gör ju inte saken sämre.


Den danska tillverkaren Rynkeby skickade nyligen ut ett pressmeddelande om att de ska bli ledande på juicer även i Sverige. De påstår att bristande kunskap om juice har gjort att Sverige är det land i norden med lägst juicekonsumtion.

Drygt varannan person i Sverige tror att juice innehåller socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser, trots att juice per definition är ren fruktjuice utan tillsatser.
Källa: Pressmeddelande 2010-08-24 från Rynkeby


Pressfoto med tillstånd

Rynkeby är stora i danmark och vi har flera gånger köpt deras juicer när vi varit över och shoppat. Men nu ska de som sagt slå sig in på den svenska marknaden. Vad de bjuder på är två “grundjuicer”, apelsin och äpple. Sen smaksätter de dessa två varianterna på olika sätt.

Rynkebys juicer kommer till butikerna vecka 36.

Kommentarer

Martina skrev 2010-08-28 klockan 09:56

Bra med mera kravmärkta produkter tycker jag. Köpte alltid Bravos kravmärkta apelsinjuice förut men helt plötsligt så tar min Ica butik bort den ur sortimentet, man blir lätt förbannad, dom skyller på att dom inte säljer tillräckligt mycket....

Berith skrev 2010-08-28 klockan 14:23

Hoppas att de har provsmakningar för när man kommer till juicehyllan och ser denna djungel av förpackningar så blir det lätt att man tar den man brukar.

Frida skrev 2010-08-31 klockan 20:52

åh de är såg mumsigt ut, härlig blogg! sv, sushi är verkligen tokgott!

Lämna en kommentar
Reklam: