Nya Gourmet och andra härliga baktidningar

Nya Gourmet är ännu en i raden av mattidningar som gjort en remake på något sätt. Exakt vad vet jag inte riktigt då jag i vanliga fall (kors i taket) faktiskt inte brukar köpa just den här mattidningen. De flesta andra har annars hittat hem hit någon gång.

Sprang på tidningen när jag var och handlade och en tidning med USA-tema måste liksom bara följa med mig hem. Gillade tidningen och det ska bli spännande att se om även nästa nummer tilltalar mig, eller om det var ett undantag för att det var just USA-tema?

Annars har tidningarna Hembakat och Baka hittat hem till mig några gånger. Baka tecknade jag omgående en prenumeration på då jag verkligen föll för den tidningen från första numret. Gillar att det bara är en tidning med bakverk och att det är recept som ibland kräver lite mera. Spännande att se hur proffsen gör olika saker!

Hembakat är också även den är trevlig tidning, men där hittar jag ibland väldigt intressanta saker och ibland känns det som om det blir lite upprepning och känsla av att “jaha, hallongrottor har vi väl redan gjort tusen gånger, fanns det inget mer spännande att skriva om?”. Hembakat känns något mer ojämn i sin kvalité, men är ändå en väldigt läsvärd tidning.

Lämna en kommentar
Reklam: