NK Kaffe & Tehandel

te

I källaren på NK ligger denna guldgruva. Massor av sorter och dessutom en bra tavla där man själv kan stå och läsa om teerna. Jag som bara hade tänkt ta ett hekto eller två kom därifrån med ganska mycket mer. Är man tegalning så är man :) Fick dessutom plåtburken på köpet.

Vänlig och kunnig personal ger stället ett stort plus i kanten.

Kommentarer

Catty skrev 2008-03-27 klockan 10:49

oh, jag älskar te :) får väl ta en tripp upp till NK då :)

Millan skrev 2008-03-27 klockan 10:57

Catty: Om du bor i Malmö så har du väl inte missat guldgruvan Five 0 clock? En helt underbar tebutik jag varmt kan rekommendera! Undrar varför jag aldrig bloggat om den.. hmm.. Det ska jag göra nästa gång jag är där :)

annamaria skrev 2008-03-27 klockan 15:04

Jag var i Nk´s saluhall - gillade den också! Så fräscht och fint. Ibland skulle man bo i en storstad....

Linda skrev 2008-04-07 klockan 15:57

Jag har fått te från NK i present två gånger... jättegoda teer. Den ena sorten var rooibos med blåbär och yoghurt, och den andra sorten var med grönt te, hallon och rosenblad. Inte helt fel att dricka på kvällen!

Lämna en kommentar
Reklam: