New York-tips?

New York

Åker till New York om en vecka, så den här gången lär jag planera in flera stopp under dagen för att värma mig än vad jag annars gör på en normal NY-resa. Just nu så ser det dock positivt ut. Det verkar som om iskylan ska ha hunnit ge med sig och stället kanske jag kan hoppas på lite plusgrader och sol i stället. :o)

Som rubriken lyder, är det någon som har något New York-tips att komma med? Högt som lågt så skriv gärna en kommentar.Även om jag har varit där många gånger så kan det alltid vara något litet guldkorn som någon annan har som kan vara roligt att se/gör/upptäcka. Det behöver inte vara matrelaterat även om det förstår är extra roligt med tanke på inriktningen på denna blog. ;-)

Några av mina gamla guldkorn kommer jag garanterat besök så som mataffären Whole Foods och sen blir det givetvis ett besök hos Levaine bakery som har cookies som är gudomliga. Inser att jag har lite ställen att blogga om här framöver. Saknar många av mina egna NY-favoriter nu när jag tittade igenom arkivet. Shame on me!

Men era bästa tips, hit me!

Kommentarer

Isabelle skrev 2014-02-01 klockan 20:53

Gillar du risgrynsgröt? Då MÅSTE du testa detta! http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g60763-d477541-Reviews-Rice_to_Riches-New_York_City_New_York.html Gå till denna mysiga baren för udda cocktails http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g60763-d1008486-Reviews-Angel_s_Share-New_York_City_New_York.html Obs, kan va svår att hitta så märk ut den väl på kartan. Ligger på andra våningen vid en japansk restaurang. Jättegoda cocktails på http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g60763-d1510669-Reviews-Seven_Bistro-New_York_City_New_York.html#REVIEWS En god och mysig thairestaurang http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g60763-d818105-Reviews-Klong-New_York_City_New_York.html Godaste burgarna (inte för jag provade så många ställen men det behövdes inte) hittar du på snabbmatsstället http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g60763-d478015-r164121260-Paul_s_Place-New_York_City_New_York.html#REVIEWS Sen kan du hitta en hel del guldkorn här http://ettannatnewyork.blogspot.se/ Ha en trevlig resa =) Glöm inte shoppa loss på Century 21 (finns ett i downtown och ett på Broodway på 67 street. Ha inte med för mycket kläder dit för annars får du nog checka in en väska till på hemvägen ;)

Maria skrev 2014-02-02 klockan 11:11

Isabelle: Tack för dina tips. Ska titta igenom dem och se vad det kan bli. Rice to Riches har jag sett flera gånger nu när jag surfat runt på nätet. Får se om det blir ett stopp där eller inte. Paul's Place kände jag inte till, ska se om jag är i närheten så ska jag absolut testa en burgare där. Century 21 blir det absolut ett besök på. Brukar dock ha svårt att hitta något där, man får ha tålamod helt klart! Lätt packning åker jag alltid med när jag åker till NY. Sist jag var där (nov-12) så lyckades jag dock komma hem med en nästan lika tom väska som när jag åkte dit. Rent shoppingmässigt så var det nog den värsta resan hittills, trots att det var Black Friday och allt när jag var där. ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: