Netas julsill

För många år sedan var jag med i en receptswap på ett pysselforum och fick då det här av Linda G. Har länge tänkt att testa, för det är ju så enkelt. Men ändå har det blivit liggande fram till i år. Det är enkelt att göra och smaken är helt okej. Creme fraiche-röran är god ihop med lax också :)

Netas julsill
4 dl creme fraiche
2 burkar röd stenbitsrom
1 liten purjolök
1 burk inläggningssill

Häll av spaden från sillen och skär i portionsbitar.

Strimla purjolöken fint.

Rör ihop creme fraiche, stenbitsrom och purjolök. Varva med sillen i en burk och låt dra över natten.

Kommentarer

Linda Griffin skrev 2011-12-27 klockan 10:54

Vad roligt att ni testat mitt recept :) Enkelt och gott! God fortsättning!

Linda Griffin skrev 2014-12-23 klockan 13:32

Perfekt att ha detta recept här, när det önskas på julbordet i Strömstad och jag glömt bort måtten. God Jul & Gott Nytt År!

Lämna en kommentar




*