Muffins med daimfyllning

daimbomber

Daimbomber
300 g creme cheese
1 1/2 dl socker
2 ägg

3 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker

3 daim (styckbitarna som brukar ligga i 2-pack)

 

Vispa creme cheese och sockret. Tillsätt ett ägg i taget och fortsätt att vispa tills det är blandat.

Blanda de torra ingredienserna i en skål.

Rör ner ostblandningen i de torra ingredienserna och rör ihop allt tills det är ordentligt blandat. Krossa de tre daimen i mindre bitar och blanda i.

Fördela smeten i muffinsformarna.

Grädda i 20-25 minuter i 175 grader för stora och en något kortare stund för mindre muffins.

Kommentarer

ewa nilsson skrev 2014-06-29 klockan 11:05

Blir det lagom smet till 12 normalstora i muffinsplåt?

Millan skrev 2014-06-29 klockan 15:12

Ewa: Beror lite på hur mycket man fyller dem, men ja, det blir bra.

Lämna en kommentar




*