Mjölkdryck med smak av Blåbär

När vi besökte GastroNord tidigare i våras så bjöd Arla på sin nya mjölkdryck med smak av blåbär. De marknadsförde den stort som återhämtningsdryck i samband med träning. Ett hälsosommaren och naturliga alternativ till diverse energidrycker var nog tanken.

Om jag kan tänka mig att köpa den här? Nej, faktiskt inte. Den enkla anledningen att det blev lite för mycket med blåbärssmaken och att få i mig en halvliter av denna dryck är inte att tänka på. I och för sig var det ju en smart skruvkork så det skulle ju gå att spara till ett annat tillfälle.

Tanken som sådan gillar jag dock och där blir det helt klart Tummen upp från min sida. Den kommer även som naturell smak och det är nog den jag skulle satsa på om jag vill få tag i en proteinberikad dryck att dricka efter träningen.

Att göra smoothie på den tror jag dock kan bli riktigt gott!

Kommentarer

Marja skrev 2012-06-13 klockan 22:06

Jag är liten sugen på att testa denna produkt! Men som du säger vill jag nog inte dricka en hel på en gång, men borde gå bra att spara som vanlig mjölk...

Lämna en kommentar
Reklam: