Minitårtor från Frödinge

När jag fyllde jämnt tidigare i våras överraskade ICA mig, som trogen kund, med Daimtårta och Cheesecake från Frödinge. Tårtorna blev länge liggande i frysen, då de är lite väl stora för två personer. Och när jag får besök så brukar jag inte spontant slänga fram en hel tårta heller.

Men tårtorna blev uppätna och smaken var det inget större fel på.

Nu har Frödinge iaf insett att man kanske inte vill ha deras tårtor till större fester, utan kanske mer när man är hemma och sugen på något gott. Så nu har de kommit med små “godbitar”.

Det är minitårtor i smakerna kola, nötkräm eller mjölkchoklad. Alla bitarna har en mandelbotten, mjuk kräm och kakaoglasyr på toppen.

Priset ligger på 25 kr/tårta och räcker till 3 personer.

Och om detta tycker vi tummen upp! Tårtorna är faktiskt goda. Kolatårtan är väldigt söt och det räcker med en liten bit till kaffet. Nötkrämstårtan smakar nötkräm! Mjölkchoklad jag har inte testat, men jag tror säkert att den är i klass med de andra. Någon annan som vågat smaka? Kanske på mjölkchokladtårtan och kan säga något om den?

Kommentarer

Petra skrev 2010-09-29 klockan 12:28

Äntligen! Har gått och väntat på att de ska ge ut mindre portioner :-) Ska se om jag kan haffa en i helgen för 25:- är inte farligt dyrt.

Berith skrev 2010-09-29 klockan 22:30

Jag fick vara med och provsmaka kolatårtan och den är riktigt god. Gottegris som jag är så vill jag gärna ha en halva.

Caroline skrev 2010-10-16 klockan 01:43

Åh dom såg smarriga ut ju :)

Lämna en kommentar
Reklam: