Mindre lyckad rabarberpaj

För ett tag sedan testade jag ett recept som jag hade läst om i Buffé. Bilden på rabarberpajen var ju bara sååå läcker. En rabarberpaj med jordgubbsmaräng bara måste jag testa! Det kan ju liksom inte bli fel. Ack så fel det kunde!

Krånglig och bökig att göra, bara det är ett minus [särskilt när resultatet inte blir så värst gott!]. Sedan så vette tusan hur ICA bar sig åt för att inte få sin maräng helt illrosa som min blev. Dessutom så brändes marängen om man följde instruktionerna och gräddade pajen i 250 gr. Hivade ut pajen, petade bort den brända marängen och sänkte värmen till 150 gr och gräddade klart pajen.

Rabarberpaj med jordgubbsmaräng

Bildbevis på den allt annat än vackra pajen… Receptet kommer garanterat inte att sparas i min receptsamling. Usch, fy och blä! Så mitt tips är att gör något annat med din rabarber och dina jordgubbar.

Kommentarer

Berith skrev 2007-05-25 klockan 14:57

Så tråkigt att inte pajen blev bra, men samtidigt måste jag erkänna att det känns bra att det inte bara är jag som kastar recept som ser fina ut i tidningarna.

Lämna en kommentar
Reklam: