Micromat – Pekingmål och Kyckling

Jag försöker att undvika micromat, men ibland blir det helt enkelt inga rester över att ta med dagen efter. Så senaste månaden har testat både Findus – Pekingmålet och Kycklingfilé i apelsinsås. Den ene hemsk och den andre okej..

Först ut är alltså Pekingmålet som är “säsongens rätt” och bara finns i begränsat antal. Och det tackar vi för!

För den här sörjan var minsann inte mycket att hurra för. Smaklöst och tråkigt till tusen! Undvik denna!

Nästa rätt ut var – Kycklingfilé i apelsinsås, fullkornris med vildris och regnbågsmorot.
Och för att vara micromat så var det faktiskt inte helt fel.

Gott ris och god sås. Snålt med kycklingfilé, som vanligt, men gott om grönsaker. Av flera onda ting kan denna trots allt rekomenderas.

Kommentarer

Linda skrev 2008-10-13 klockan 11:39

Jag försöker också undvika micromat, men någon gång slinker det med. Överlag tycker jag att Findus "kökets utvalda" håller väldigt bra kvalitet. Nu vet jag vilken jag skall undvika iaf :)

Anna skrev 2008-10-13 klockan 19:03

Ja, Pekingmålet som innehåller vårrullar är ju dömt att misslyckas! Det är ju Microvågs-kunskap 1A att något som (ska) friteras inte ens smakar okej när det micras. Det är ingen idé att ens försöka...!

Sanna skrev 2008-10-14 klockan 21:48

Tycker att det är en rolig idé att testa färdigmat. alltid svårt att veta vilken man ska välja och det är bra att få tips för de stressiga dagarna :)

Karin skrev 2009-01-13 klockan 00:19

Jag tycker Dafgårds har helt okej färdigrätter. Deras Spaghetti Bolognese tycker jag är rent av enormt god... Pröva den!

Lämna en kommentar
Reklam: