Micromat – Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

Vi har alltid någon micromat i frysen hemma, redo att följa med till jobb om middagsresterna inte räcker till. Nyligen testade jag Findus Pasta Alfredo och resultatet var förvånandsvärt gott. Som vanligt är det förlite mat, men pastan hade lite tuggmotstånd och såsen var god. Denna kan jag tänka mig äta fler gånger.

Kommentarer

Amanda skrev 2008-04-27 klockan 21:21

Den där är faktiskt supergod! Över all förväntan gällande micromat.. Jag är oftast rätt skeptisk till färdigrätter, då det innehåller en hel del dåliga fetter, mycket socker osv.. Men gällande denna kan jag blunda för det, då den är såpass god! :)

Catty skrev 2008-04-28 klockan 08:06

jag tyckte faktiskt om den när jag smakade den för längesen :) nuförtiden äter jag ju bara fullkornspasta, så jag har glömt smaken :(

Sean skrev 2013-08-30 klockan 11:00

I tried this dish recently and was very disappointed. The pasta was overcooked and the ham was hard to find it was so small. (It didn't look like the photo on the cover of the box)

Millan skrev 2013-08-30 klockan 17:29

Sean: Senast vi testade denna var 2008, så tyvärr har de säkert gjort om den sedan dess. Så, tack för varningen!

Lämna en kommentar
Reklam: