Micromat – Kycklingfile i äppelsås

Det är alltid lika spännande att stå där vid frysdisken. Den ena förpackningen lovar bättre mat än den andra och Findus med sin serie kökets utvalda brukar nästan alltid vinna hos mig. De har verkligen lyckats med sina förpackningar!

Vad som sen händer när pappkartongen åker av är att det hade inte spelat någon roll vilken låda jag tagit i butiken. För allt ser nästan likadant ut.

Detta är Kycklingfilé i äppelsås, fullkornsris med vildris & äppel- och tranbärschutney. Kycklingfilen är de tunna tunna skivorna som ligger högst upp på fotot. Såsen smakade faktiskt äppel och hur tråkig den där chutney än ser ut så var det faktiskt gott med något som hade smak. Att Finus lägger ner lite grönt i lådan gör att helhetsbetyget höjs, för det är inte många av de andra tillverkarna som gör något sånt.

Så, för att vara micromat tillhör Kökets utvalda fortfarande de bästa enligt mig.

Kommentarer

Emma skrev 2008-09-19 klockan 16:18

Ojoj.. Dessa färdiga lådor alltså. Jag har aldrig gillat dem. Det enda som jag kan äta i micro-mats väg är billys pan pizzor och gorbys piroger. Men den där chutneyn LÄT god iallafall =P

Lisa skrev 2008-09-19 klockan 19:12

Vilken missvisande bild (som vanligt!...)

Linda skrev 2008-09-20 klockan 19:01

Ja, ibland undrar man vilken mat de egentligen fotograferat till omslagen. Inte är det den mat som finns i förpackningen i alla fall *s*. Men jag håller med dig, Findus kökets utvalda är faktiskt ganska ok ändå. Även om bilden inte överensstämmer med innehållet!

Lämna en kommentar
Reklam: