Mellanmålsglass för små magar

När solen skiner från en klarblå himmel och termometern visar över 30 grader så är man inte direkt sugen på varm mat. Familjens minsting var inte speciellt sugen på någonting mer än isbitar, så lösningen blev en glassvariant, som vi alla tyckte var riktigt god.

glass

Banan- och mangoglass
1 djupfryst banan i skivor
1 näve djupfryst mango
några matskedar naturell yoghurt

Kör i mixer tills allt är blandat och servera direkt.

glass

Kommentarer

Charlotte Uleskog skrev 2016-06-14 klockan 08:43

Tack för ett bra recept, kommer definitivt göras under sommaren. När det blir varmt igen :) Har följt er via bloglovin nu och hoppas på fler goda resept :) Ha en fin dag!

Marie skrev 2016-06-14 klockan 11:05

Vad gott det låter. Visste inte att man kan frysa banan. Tack för tipset.

Millan skrev 2016-06-14 klockan 19:56

Vad kul att du hittat till Salt& Peppar Charlotte, och kul att du uppskattar våra recept! Tack för att du berättar för oss!

Catrin - theVeganista skrev 2016-06-14 klockan 22:05

Åh vad gott! Brukar alltid frysa in gamla bananer, man vet aldrig när man kan behöva det! :O)

Millan skrev 2016-06-15 klockan 07:28

Catrin: Precis som jag då :) Alla bananer skivas och fryses in, sen används de iof oftast till smoothies.

Lämna en kommentar




*