Matkasse från HelloFresh

Ingen kan väl ha missat den massiva reklamen på sociala medier från HelloFresh? Efter lång tid föll så även jag och kände att jag måste ju testa. Det kan ju inte bli värre än Coops kasse om ni minns den..

Hos HelloFresh kunde man välja mellan:
Klassiskt / Familjevänligt /Vegetariskt /Snabbt och enkelt
Antal personer 2 / 4
Recept per vecka 3 / 4 / 5

Vi tänkte att vi testar fullt ut, 4 personer (så blir det lunch för oss också) och 5 recept. Vi utgick från den Vegetariska kassen och bytte ut till ett av recepten från familjevänligt också. Kostnaden blev då 925 kr, vilket är ungefär samma prisklass som Linas matkasse.

Veckans meny blev då:
* Sötpotatismos med svarta bönor, salladsost och chimichurri
* Honungsglaserad halloumi med frisk spetskål och koriander
* Kryddig kikärtssallad med avokado, halloumi och citrondressing
* Krämig pasta med korv pecorino & basilika
* Grekisk sallad med salladsost, kikärtor och vitlöksbröd

Millans kommentar: Det har varit riktigt bra mat den här veckan för oss. Jag älskar de här nya fräscha poke bowl-varianterna. De vegetariska rätterna har varje dag innehållit något riktigt mättande i form av halloumi, kikärtor eller bönor.

Det enda jag reagerade lite på var alla de här smidiga påsarna med soja, honung, kryddor. Var kommer de ifrån? Vilket märke är det? Men enligt hemsidan behöver jag inte oroa mig:

“Vår kyckling och vårt kött kommer alltid från Sverige. All fisk som du hittar i våra matkassar har fångats i skandinaviska vatten. Och vi försöker alltid köpa in våra grönsaker lokalt under säsong.”


Barnen har ätit lite av tillbehören, men jag hade inte förväntat mig något annat heller. Så de har fått tillbehören + korv och köttbullar hela veckan och de är glada för det ;)

Men smidigheten att kunna byta ut rätter man inte gillar är ju en höjdare också. Så jag är väldigt positiv till HelloFresh efter att ha testat en gång. Kan definitivt bli fler kassar för oss.

Ett av favoritrecepten från veckan är helt klart de Honungsglaserade halloumisarna som går att servera till vilken sallad som helst.

Källa: Hela receptet med salladen finns här:
https://www.hellofresh.se/recipes/

P.S. Om jag delar den här koden med er så får ni 350 kr rabatt på er första matkasse. Och jag får 350 kr insatt på mitt HelloFresh konto! Win-win :)
Kod: HS-ZEMVDI0VA

Lämna en kommentar
Reklam: