Mat, råvaror & kärlek

Vi fortsätter med kokbokstipsen och idag har turen kommit till en helt ny kokbok som butikskedjan Lidl har släppt.

mat råvaror kärlek

Mat, råvaror & kärlek – 120 sidor matinspiration & recept av medarbetare på Lidl

mat råvaror kärlek

Millans kommentar: Den här kokboken är utseendemässigt riktigt snygg, vilket jag personligen inte förväntade mig av en kokbok köpt och producerad av Lidl. Fotona är läckra och varvas med tips på produkter från Lidl. Låt nu inte detta avskräcka, för det är mycket snyggt gjort. Det går ju utmärkt att använda något annat märke på exempelvis bacon än det som tipsas om i boken. Vi har ännu inte testat något från boken, men spontant känns det som att det är flera recept som kommer att provlagas här hemma. En bok definitivt värd sina 80 kr!

Kommentarer

Ewa Nilsson skrev 2013-12-03 klockan 19:19

Har sedan en längre tid tillbaka handlat mycket hos Lidl, väldigt mycket är väldigt bra och en del är mindre bra, men man lär sig vad som ska undvikas. Dessutom har dom väldigt mycket billiga barnkläder till bra kvlitet för priset. Passar ypperligt som extrakläder för dagisbarn. Ska titta efter boken. Ha en fortsatt trevlig vecka. Ewa

Milla M. skrev 2014-03-06 klockan 12:57

Hej, handlar mycket på Lidl. Vissa saker är i mitt tycke av bättre kvalitet än det som finns i de "svenska" butikerna. Annat är för mellaneuropeiskt för min smak. Det finns absolut inte någon anledning att undvika Lidl pga förutfattade meningar. De största svenska märkena finns också där vad beträffar matvaror. Många av Lidls egna varor är dessutom tillverkade i Sverige. Jag har god ekonomi och kan handla var jag vill. Ofta väljer jag Lidl.

Lämna en kommentar
Reklam: