Marabou Sensation – Blueberry Milk och Strawberry Cheesecake

Dags för Marabou att släppa nya smaker i sin Sensation-serie som bygger på smaksatta och fyllda chokladkakor. Den här gången kom det två nya smaker, Blueberry Milk och Strawberry Cheesecake.

Smaker som jag gillar så jag var inte sen att nappa när det var ett erbjudande i min Coopbutik. Sagt och gjort, båda smakerna fick följa med hem.

Först ut var varianten med blåbär. Först intrycket är att den är oerhört söt, men ändå har en frisk blåbärssmak. Jodå, ganska god, men inget som jag ramlar av stolen för.

Såväl jordgubbar som cheesecake är ju oerhört gott så detta borde bli en toppenkombination, men icke då! En söt sörja möter dig när du tar en tugga av chokladkakan. Kan inte säga att jag kommer ihåg så mycket mera än att det var oerhört söt och att en ruta var för mycket av allt det söta.

Så sammanfattningsvis kan jag väl säga som så här att det är två väldigt söta chokladkakor och den med jordgubbssmak kommer aldrig mer innanför vår dörr. Blåbärsvarianten lär jag inte köpa igen heller, men den kan jag å andra sidan tänka mig att ta en bit av om någon bjuder mig. Jordgubbsvarianten kommer jag avstå helt ifrån.

Jag är ett fan av mjölkchoklad vanligtvis, men i kombination med de söta fyllningarna så blev det bara för mycket tycker jag.

Kakorna väger 138 respektive 142 gr och kostade när det var extrapris 16 kr styck. Det vanligaste är noga att de kostar runt 19 kr styck vad jag har kunnat sett i olika matbutiker runt omkring mig. Inte värt pengarna om du frågar mig.

Kommentarer

Mikael skrev 2011-10-30 klockan 20:09

Spontant måste jag säga att jag föredrar de gamla hederliga smakerna,typ marabou helnöt och sweitzernöt,tycker att alla nya expriment smakar konstigt,choklad ska vara chocklad,så tråkig är jag,ha ha.

Lämna en kommentar
Reklam: