Marabou Limited Edition Caribbean

Marabou har insett att det finns fler än jag som gärna köper saker bara för att det är nytt och oftast lite mer spännande. Caribbean är mjölkchoklad blandad med kokosbitar och bananpuré. Redan att döma av ingredienserna så borde jag insett att det här inte var något för mig. Men jag köpte iaf hem den där chokladkakan. Chrisse tog en bit och sa:
– den får du ha för dig själv!
Så illa kan det väl inte vara tänkte jag, men han hade rätt. Läskiga kokosbitar och en sliskigt söt smak. När en klunk coca cola smakar surt efteråt, ja då förstår ni hur sött chokladet är. Nä, den där kommer aldrig mer att hamna i min vagn!

Kommentarer

Ellinor skrev 2011-06-06 klockan 09:59

Jag gillar inte mjölkchoklad, så jag är väldigt svårflirtad med den här typen av produkter. För några år sedan hade Marabou jordgubb+mjölkchoklad och den var jättegod. (Jag hoppas fortfarande den ska komma tillbaka ;) Den ni testat här var jag liiiite sugen på att testa, men det gick över nu. :)

Millan skrev 2011-06-08 klockan 13:33

Ellinor: Bra spara de pengarna till något godare!

skicka choklad skrev 2011-12-07 klockan 08:57

Jag gjorde också det felköpet förra veckan, kommer inte upprepas.

Lämna en kommentar
Reklam: