Månadens RekoBox – Juni/Juli

Nu äntligen är den nya boxen från RekoBox här. Jag tycker fortfarande att det är lika spännande att öppna och se vad för kul saker jag ska få provsmaka :)

Månaden RekoBox - Juni/Juli

ICE Espresso & Macchiato – Löfbergs lila
Vitt te – Numi
Vitlök, torkad – Gröna Bladet
Basilika – Gröna Bladet
Grillkrydda – Gröna Bladet
Vaniljpulver – Kung Markatta
Örtpastej – Tartex

Millans kommentar: Te är ju en av mina favoritdrycker, så det ska bli kul att testa. Kryddor har jag alltid använding av, så även det känns bra. Kung markattas vaniljpulver vet jag sedan tidigare att det är riktigt bra, så det glädjer mig att det återfanns i paketen. Örtpastej har jag aldrig testat, så det ska bli spännande. Känns som en kul låda det här också.

Kommentarer

Teresa skrev 2015-07-11 klockan 09:18

Har du aldrig ätit tartex?! Ha på macka istället för leverpastej med smörgåsgurka, sjukt bra!

Millan skrev 2015-07-15 klockan 10:10

Teresa: Jag har aldrig ens sett förpackningen någonstans! Var i butiken hör den liksom hemma?

Lämna en kommentar
Reklam: