Malmöfestivalen 2008, del 1

Så var årets Malmöfestival igång. Massor av gratiskonsert och dyr mat. Givetvis så är vi på Salt&Peppar ute och inspekterar även årets festival (har ni missat inläggen från förra året så klicka på “Malmö” ute i högerkanten och bläddra tillbaka några sidor).

Matstånden finns på Gustav Adolfs Torg och upp mot Stortorget, precis som vanligt.

Det finns allt från Afrikanska grillspett till hamburgare, kinalådor, wåfflor, älgwok, stekt sill, fläskstek, korvar och vildsvin.

Hur mycket kebab som vikingarna åt låter jag vara osagt..

Dagens lunch blev iaf en Langos med gräddfil, rödlök och rom för 50 kr. Knappast värt pengarna, men en gång om året vill jag äta det iaf.

Det finns lite nyheter på årets festival och en av dem är att Astrid och aporna finns på plats och säljer bland annat sötpotatiswrap. Den ska jag smaka en dag iaf! Så vi återkommer med fler rapporter om årets festival.

Kommentarer

Lisa skrev 2008-08-16 klockan 15:19

oh, jag var inne igår och åt på African Queen. gott var det, men lite lite.

Lisa skrev 2008-08-16 klockan 15:34

svar: Nej, så var det. Och innan (till och med förra året tror jag) hade flera av stånden "smakportioner" för typ 30 kronor så att man kunde äta sig runt lite mer. Jag tycker generellt att maten brukar hålla relativt hög klass, men håller med om att priserna är för höga i förhållande till hur mycket mat man får. Jag vill bli mätt för min femtiolapp (eller mer), liksom.

Lämna en kommentar
Reklam: